Çal’daki yangında alevlerin arasında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

Pazar günü Çal’ın Mahmutgazi Mahallesi’nde evde çıkan yangında alevlerin arasında kalan ve ağır yaralanan 93 yaşındaki Hüsem Bozkurt kurtarılamadı. Yaşlı adam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2017 Çarşamba, 14:46
Pazar günü Denizli kabus gibi bir gün geçirmiş, birbiri ardına meydana gelen 3 ayrı yangında 2 kişi feci şekilde can vermiş, Çal’daki yangında da 93 yaşındaki Hüsem Bozkurt alevlerin arasında kalarak ağır yaralanmıştı.
Vücudunun bir çok bölgesinde 1. derece yanıklar oluşan Hüsem Bozkurt, itfaiye ekipleri tarafından alevlerin arasından alınmış, 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı.
Hüsem Bozkurt’u yaşatmak için doktorlar seferberlik ilan etmişti. ancak, Hüsem Bozkurt hayata tutunamadı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Hüsem Bozkurt’un hayatını kaybetmesi Çal’da büyük üzüntü yarattı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Çal | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Haziran 2025 Pazartesi | 11 | 29 | Az Bulutlu |
17 Haziran 2025 Salı | 11 | 31 | Az Bulutlu |
18 Haziran 2025 Çarşamba | 12 | 32 | Az Bulutlu |
19 Haziran 2025 Perşembe | 14 | 34 | Az Bulutlu |
20 Haziran 2025 Cuma | 16 | 35 | Sıcak |