REKLAMI GEÇ

Çal’da trafik kazasında takla atan otomobilin sürücüsü hastaneye bile gitmedi

Çal’da trafik kazasında takla atan otomobilin sürücüsü hastaneye bile gitmedi

Çal’da bir fırında çalışan Süleyman Turan’ın kullandığı otomobil takla attı. Turan, otomobilin içinden çıkıp işe gitmek istedi, jandarma izin vermedi. Turan, taktığı emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2017 Pazartesi, 14:53

Bir süre Rusya’da fırın işlettikten sonra geçtiğimiz yıllarda yurda dönen Süleyman Turan, trafik kazasından emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

Çal’ın Süller Mahallesi’nde oturan Süleyman Turan, 81 KB 058 plakalı otomobiliyle Süller Mahallesi’nden ilçe merkezinde çalıştığı fırına gitmek için gece saat 01.15 sıralarında yola çıktı. Kumral mevkisine geldiğinde saat 01.30’da virajda kontrolden çıkan otomobil tarlanın içine takla atarak yuvarlandı.

Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Bu arada, otomobilin içinden çıkan Turan, “İşe gitmek zorundayım, ben gidiyorum” diyerek yürümeye başladı. Hastaneye gitme gereği bile duymayan, kazada hiçbir yara almayan Süleyman Turan’ı jandarma ekipleri durdurdu.

Ardından karakola götürülen Turan kaza ile ilgili ifade verdi. Turan, işlemlerinin ardından çalıştığı fırını arayarak, “Ben kaza yaptım, işim uzadı, bu gece işe gelmeyeceğim” dedi.

Turan, bu gece fırında iş başı yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu