Çallı çocukların havuz keyfi

Çal Belediyesi, Kumral Mesireliği içinde hizmete açtığı yüzme havuzunda çocuklar hem yüzmeyi öğreniyor, hem de serinleyip eğleniyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 14:37
Çal Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Kumral Mesireliği’ne portatif yüzme havuzu kurdu. Yüzme havuzunda çocuklara hem yüzme kursu veriliyor hem de sıcak hava da serinlemeleri sağlanıyor.
Yüzme havuzuna ilgi büyük. 6-12 yaş grubu çok sayıda çocuk havuzdan yararlanıyor. Belediye Başkanı Fethi Akcan, havuzun 1 ay daha hizmet vereceğini söyleyerek, “Hedefimiz çocuklarımızın sosyalleşmesini, eğlenmelerini ve aşırı sıcaklarda serinlemelerini sağlamak. Talep gelen her mahalle çocuğumuzu mahallelerinden alıp havuza getiriyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Her şey onlar için” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Çal | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Haziran 2025 Pazartesi | 11 | 29 | Az Bulutlu |
17 Haziran 2025 Salı | 11 | 31 | Az Bulutlu |
18 Haziran 2025 Çarşamba | 12 | 32 | Az Bulutlu |
19 Haziran 2025 Perşembe | 14 | 34 | Az Bulutlu |
20 Haziran 2025 Cuma | 16 | 35 | Sıcak |