REKLAMI GEÇ

Ayhan: “Çal, rol model olmuştur”

Ayhan: “Çal, rol model olmuştur”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Ayhan, “Çal’ın sosyo-ekonomik yapısını değiştirmek için ‘Tarım Kenti Projesi’ni hayata geçiren Akcan’ı kutladı, “Çal, rol model olmuştur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2017 Cumartesi, 09:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti.

AYHAN’DAN AKCAN’A KUTLAMA
MHP Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ayhan, “Başkan Akcan ve ekibini kutluyorum. Çal, ‘Tarım Kenti Projesi’ ile rol model belediye olmuştur. Üreticileri teşvik edip, profesyonel pazarlamacılar ve ihracatçı firmaları organize eden Çal Belediye Başkanımız, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını da hızla değiştiriyor. Tarım Kenti Projesi’ni hayata geçiren başkanı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

“ÇAL İNSANI AYNI SOKAĞIN ÇOCUKLARIDIR”
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, Çal’da yaşayan herkesin aynı sokağın çocukları olduğunu söyleyerek, “MHP’nin adayı olarak başkan seçildim ama seçimin ertesi günü parti rozetini çıkardım. Bana oy veren, vermeyen herkesin başkanıyım. Çal’da aynı sokağın çocukları olarak yaşayan bizler, hangi siyasi görüşten olursak olalım, yüreğimiz vatan ve millet için atar. Biz, üretimin en büyük milliyetçilik olduğu düşüncesiyle halkımıza yeni gelir kapıları açmak, üretime katılmak ve ülkemiz ihracatının artışında pay sahibi olmaya çalışıyoruz. Seracılık bölgemizde iyi tuttu. 2020 yılında ilçemiz üreticilerinin 100-120 milyon TL civarında gelir elde etmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Emin Haluk Ayhan ile Başkan Fethi Akcan ve beraberindekiler karşılıklı istişare yaptı. Akcan, Emin Haluk Ayhan’a sosyal medyada fenomen olan Çal Garası atkısını hediye etti. Ayhan daha sonra Çal’dan ayrılarak Ankara’ya döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu