REKLAMI GEÇ

Mahkumlara “Süt sığırcılığı” kursu

Mahkumlara “Süt sığırcılığı” kursu

Çal İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Çal Cezaevi’ndeki mahkumlara Hayvan Sağlığı ve Süt Sığırcılığı kursu verilmeye başlandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2013 Salı, 11:34

Denizli Çal’da, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Çal Cezaevi’ndeki mahkumlara yönelik kurs düzenlendi. Cezaevinde kalan mahkûmlara, Hayvan Sağlığı ve Süt Sığırcılığı kursu verilmeye başlandı.

Cezaevindeki 27 mahkum ve 6 personelin katıldığı eğitim kursunu veteriner Hekim Murat Ünal veriyor.

Hayvan Sağlığı ve Süt Sığırcılığı Kursu ile kursiyerlere hayvan sağlığı, yetiştiriciliği, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların bakım işlemleri, beslenme şekilleri, süt sağım ve hijyeni, barınakları planlamak ve çift tırnaklı hayvanlarda salgın hastalıklarla mücadele gibi konularda detaylı bir eğitim sunulacak. Günde 5 saat, toplamda 104 saat verilecek olan eğitim 21 iş günü olarak planlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Haziran 2025 Pazartesi 11 29Az Bulutlu
17 Haziran 2025 Salı 11 31Az Bulutlu
18 Haziran 2025 Çarşamba 12 32Az Bulutlu
19 Haziran 2025 Perşembe 14 34Az Bulutlu
20 Haziran 2025 Cuma 16 35Sıcak