REKLAMI GEÇ

Çal’da kamp yapan tatilciler ağaç dikti

Çal’da kamp yapan tatilciler ağaç dikti

Kaplanlar Mahallesi’nde bulunan göletin çevresindeki geniş düzlük alan, kamp yapan tatilcileri ağırladı. Hakan Aslankara ve 10 arkadaşı, bu yıl ikincisini düzenledikleri kamp için geldikleri gölet çevresinde çadır kurdular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2018 Pazar, 11:08

DENİZLİ (AA)
Mahalle sakinlerinden alışveriş yapan tatilciler, keçi peyniri, yoğurt ve köy yumurtası gibi doğal yiyecekler alarak kurdukları çadırda bir gece kamp yaptı.

Etkinlikte arkadaşlarına öncülük eden Hakan Aslankara, geçen yıl burada Çallı 4 arkadaşıyla başlattığı kampı geleneksel olarak sürdürmeyi planladıklarını belirterek, göletin çevresindeki geniş düzlük arazinin kamp yapmaya çok müsait olduğunu ifade etti.

Burasının keşfedilmeyi bekleyen bir kamp cenneti olduğunu dile getiren Aslankara, “Arkadaşıma teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadıkları için. Burada bu güzelliğin duyulmasını istiyoruz. İlerleyen zamanlarda daha çok kampçının geldiğini görmek istiyoruz buraya. Karavanla da tatil yapmaya çok müsait bir yer göletin çevresi. Ayrıca biz burada doğa için de bir çalışma yapıyoruz. Çevreyi temizliyoruz. Özellikle belirtmek istiyorum buraya her geldiğimizde 1 ağaç dikiyoruz ve buraya kampa geleceklere çağrımız her gelen kampçı 1 ağaç dikerse hem doğamız daha temiz olur yeşillik alan daha çoğalmış olur” diye konuştu.

Çallı kampçılar, kamp yaptıkları bölgeden ağaç dikip, çevreyi temizleyerek ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 7 27Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 7 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 6 25Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 24Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 5 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı