REKLAMI GEÇ

MHP’li Akcan’ın hedefi yüzde 60

MHP’li Akcan’ın hedefi yüzde 60

MHP, Çal’da iddialı. MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, yüzde 60 oy oranı ile belediye başkanlığı seçimlerini alacaklarını belirtirken, belediye başkan adayı Fethi Akcan ise Çal’da büyük bir hizmet boşluğu olduğunu vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2013 Pazar, 11:18

ŞENGÜL BOZ
MHP Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan, doğduğu ilçeye hizmet etmek istediğini bunun için belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Çal’da büyük bir hizmet boşluğu olduğunu ileri süren Akcan, “Çal, Denizli’nin en eski ilçesi, buna rağmen en az gelişmiş ilçe. Hala Çal’ın iç mahallelerinde toprak evler var. Market, otel yok. Madem biz Çallıyız, madem ki Çal, beni Fethi bey yaptı. Bizim de buraya hizmet etmemiz gerektiğine inandığımız için yola çıktık. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Türkiye’de çok şey değişecek. Köyler ve kasabalar mahalleye dönüşmesine yönelik tepkiler var. 1940-45 belde olmuş yerler var. Beldeye hizmet eden bir belediye başkanı vardı” dedi.

denizli-fethi-akcan

Akcan, “Memuru muhasebecisi vardı. İnsanlarda benlik duygusu oluşmuştu. Onlar şimdi öksüzün elinden ekmeği alınmış pozisyonuna düştü. Bu tepkiler 30 Mart’ta sandığa yansıyacak. Çal’da okuma yazma oranı çok yüksek. Bugün her evde bir üniversite mezunu var. Bundan dolayı, 30 Mart’ta partiden çok, adayların kişiliklerine, başarılarına ve projelerine göre oy verecek. İnceleyecek. Biz o insanların içindeyiz. İddia ediyorum 30 Mart’ta büyük oranda ön plana çıkma durumumuz var” diye konuştu

denizli-cal-mhp-il-bsk-ali-ciftci-ic
“YÜZDE 60’LA GELECEĞİZ”
MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi ise 30 Mart’ta kesinlikle yüzde 60 gibi oranla belediye başkanlığını alacaklarını söyledi. Üç-Dört yıldan beri çalıştıklarını ve Çal’ın beklentilerini çok iyi bildiğini belirten Çiftçi, “Bizim adayımız diğer belediye başkanları gibi hizmet yapacaksa zaten belediye başkanlığını almasın, istemeyiz. Bizim hedefimiz dört yıl içerisinde Çal’ın yüzde 50’sinin çehresini değiştirmek. Memurunu, öğrencisini, çiftçisini, esnafını Çal’da tutmak istiyoruz. Göçü önleyecek, insanlara ekonomik kalkınma sağlayacak projelerimiz hazır” diyerek iddialı konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 2 21Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 9 26Az Bulutlu