REKLAMI GEÇ

Genç Avukat Baba Ocağı’nda ofis açtı

Genç Avukat Baba Ocağı’nda ofis açtı

Konya’da doğup büyüyen ve Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan genç avukat Betül Balık, baba ocağı Çal İlçesi’nde avukatlık bürosu açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2018 Cumartesi, 12:26

 

Babasının memuriyeti nedeniyle Konya’da doğan ve il il dolaşan genç Avukat Betül Balık, baba toprağı Çal’a gelip ofis açtı. Balık’ın ofis açılışını Çal Belediye Başkanı Fethi Akçanile birlikte, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula ve Emniyet Amiri Ergül Taşkıran yaptı. Başkan Akçan açılışta, “Çal genç bir avukat kazandı” dedi.

Afyon Karahisar Kocatepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan İbrahim Balık’ın kızı Betül Balık, 26 yıl önce Konya’da dünyaya geldi. Babasının memuriyeti nedeniyle değişik bölgelerde yaşayan Balık, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra stajını tamamladı ve geçtiğimiz Şubat ayında Denizli kent merkezinde bir avukat ile çalışmaya başladı. Betül Balık, babası İbrahim Balık’ın doğup büyüdüğü Çal’a gelerek Belediye Hizmet Binası’nın birinci katında avukatlık bürosu açtı. Balık, “Ofisimi baba ocağında açtığım için çok mutluyum. Çal’daki dostlarımın ısrarı üzerine Çal’a geldim. Ayrıca, memleketimi çok seviyorum” diye konuştu.

Açılışa Belediye Başkanı Fethi Akcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Emniyet Amiri Ergül Taşkıran ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Akcan, “Çal, genç bir avukat kazandı. Hayırlı uğurlu olsun. Betül Balık’ın sadece insanlara hukuk hizmetiyle yetinmeyeceğini, ilçemizin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katacağını düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu