REKLAMI GEÇ

Kazanın faturası ceviz ağaçlarına kesildi

Kazanın faturası ceviz ağaçlarına kesildi

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Çal’da meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın faturası ceviz ağaçlarına kesildi. Otomobilin yoldan çıkıp ceviz ağacına çarpmanın ardından can kaybının arttığı yönündeki söylemler üzerine ağaçlar kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Çal’da gündem yaratan olayın ardından ağaçları kimin kestiği araştırılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 12:26

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Çal’dan yürekleri yakan bir kaza haberi gelmiş, 5 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Bayram sevincini hüzne boğun kazanın şokunu üzün süre üzerinden atamayan Çal’da hiç alışık olunmayan bir durumla karşılaşıldı.

AĞAÇLAR GECE KESİLDİ

Yoldan çıkan 07 AVM 19 plakalı otomobildeki hasarın artmasına çarptığı yol kenarındaki ceviz ağacının yol açtığı yönünde söylemlerin artmaya başladığı ilçede faturalar ceviz ağaçlarına kesildi.
Kimliği belirlenemeyen bazı kişiler, gece kazanın meydana geldiği yerdeki ceviz ağaçlarını kesti. Bölgede bulunan badem ağaçları da köklerinden söküldü.

SAHİBİ SOLUĞU BELEDİYEDE ALDI

Sabah erken saatlerde arazisine gelen ve ağaçlarının söküldüğünü gören Hüseyin Çakmak soluğu Çal Belediyesi’nde aldı. Herkesin birbirinden şüphelenildiği, önce tarla sahibinin ağaçları kestiğinin düşünüldüğü olayda, ağaçların kimler tarafından kurban edildiği tespit edilemedi.

KİMİN KESTİĞİNİ BİLMİYORUZ

Kaza bölgesindeki ceviz ve badem ağaçlarının kesildiğini doğrulayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, sorumluların bulunması için çalışma başlatıldığını söyledi.
Başkan Akcan, “Ceviz ve badem ağaçlarının köklenmesinin ardından önce tarla sahibinin yaptığı düşünüldü. Ancak, tarla sahibi bize geldi ve ağaçlarının kimler tarafından kesildiğini sordu. Ağaçları ne sahibi, ne de belediye kesti. Kimin kestiğini bilmiyoruz. Ancak, sorumluların bulunması için araştırma başlatıldı” dedi.

KAZADA 5 KİŞİ ÖLMÜŞ, 3 KİŞİ YARALANMIŞTI

Kurban Bayramı’nı yasa boğan kaza Çal’ın Mahmutgazi Köyü yakınlarında meydana gelmiş, 07 AVM 19 plakalı otomobil sürücü Ramazan Gökdemir’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yoldan çıkmış ve yol kenarındaki ceviz ağacına çarpmıştı.
Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Gökduru, oğlu Hilmi Emirhan Gökduru, yeğeni Hilmi Tunahan Gökduru olay yerinde, Havva Gökduru ve Rüveyda Beren Gökduru da hastanede hayatını kaybetmişti. Kazada Abdullah Gökduru, Abdurrahmen Gökduru ve Ahmet Selimhan Gökduru da yaralanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu