REKLAMI GEÇ

Kentin ilçelerinin tanıtımı için dijital adım

Kentin ilçelerinin tanıtımı için dijital adım

Sosyal medyanın etkili olduğu günümüzde, Denizli ilçelerinin kültür ve turizm tanınırlığını ve dijital ortamda görünürlüğünü arttırmak için yapılan ilk toplantı Çal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Çal’da yapılan toplantıya Çal Kaymakamı Selin Sarı, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar ile projenin uzmanları katıldı. Sürdürülebilir turizmi 12 aya çıkarmayı amaçlayan projenin asıl hedefi Denizli ilçelerini sanal ortamda…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2021 Çarşamba, 12:21

Sosyal medyanın etkili olduğu günümüzde, Denizli ilçelerinin kültür ve turizm tanınırlığını ve dijital ortamda görünürlüğünü arttırmak için yapılan ilk toplantı Çal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Çal’da yapılan toplantıya Çal Kaymakamı Selin Sarı, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar ile projenin uzmanları katıldı.

Sürdürülebilir turizmi 12 aya çıkarmayı amaçlayan projenin asıl hedefi Denizli ilçelerini sanal ortamda etkin şekilde tanıtmak. Projenin alt yapısını oluşturmak için sosyal medya siteleri, seyahat siteleri, Google haritaları incelendi. Digital ortamda tüm ilçelerin online görünürlükleri mercek altına alındı.

“DOĞRU ADRESTEN, YANİ ÇAL’DAN START VERİYORUZ”
Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, dijitalizm, yapay zeka ve sosyal medyanın yüksek trendde olduğu dönemde, Denizli ilçelerinin kültür ve turizm potansiyellerinin dijital ortamda etkin tanıtımının önemli olduğunu vurguladı.

Akyol, “Kovid-19 salgını sonrası iç turizmde büyük hareketlilik bekliyoruz. İç turizmin hareketlenmesi en önemli etkinliklerden biri olacak. Biz ise, iç turizmi en az maliyetle canlandırma hedefindeyiz. Her ilçenin dijital görünürlüğünü kültür ve turizm boyutu ile inceledik. Günümüzde dijital ortamda yoksanız kimse sizi tanımıyor. Dijital imajımızın standardını yükseltmeliyiz. Bunun içinde yerel yönetimler, kaymakamlıklar, sivil toplum örgütleri, gönüllüler dijital itibarımızı arttırmak için bölgelerinin kültür ve turizm potansiyelini sürekli paylaşmalıdır” diye konuştu.

AKCAN, ÇALLILAR’I DAVET ETTİ
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, sosyal medya kullanan tüm Çallıları, başlatılan çalışmaya katılmaya davet etti. Akcan, “Günümüzde seyahat için karar verenler genelde internet ortamında arama yapıyor. Dijital ortamda Denizli ilçeleri ne kadar çok boy gösterirse bu proje amacına ulaşacaktır. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ekiplerimiz iş birliği halinde olup, Çal’ın dijital ortamda tanınırlığını arttırmak için elinden geleni yapacak. Buz, bunun için internet kullanan tüm hemşehrilerimize Çal’ın etkin tanıtımına katkı için katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Sosyal, kültürel ve turizm eksenli değerlerimizi iyi pazarlamalıyız ” dedi.

İl Kültür Müdürlüğü, Çal’da yaptığı toplantının benzerlerini diğer ilçelerde de yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu