Kız ve erkek öğrencilerle bilgi alışverişi

Çal Kaymakamı Selami Korkutata ve Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediyesi’nin işlettiği üniversite öğrencilerinin kaldığı yurdu ziyaret etti. Korkutata ve Akcan, öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2014 Çarşamba, 14:59
Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin kaldığı öğrenci yurdunu ziyaret etti. Çal Belediye Başkanlığı tarafından işletilen yurt 50 kız, 50 erkek olmak üzere toplam 100 öğrenci kapasiteli.
Bir katında erkek, diğer katında da kız öğrencilerin kaldığı 3 katlı Çal Belediyesi Öğrenci Yurdu’nu akşam saatlerinde ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Öğrencilerin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Kaymakam Selami Korkutata ile birlikte yurdu ziyaret ettik. Üniversite, akademik yaşam yeni bir dünya onlar için. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Kaymakamlık ve belediye olarak neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.
Yurtta kalan öğrencilerin çoğunluğunu, Organik Tarım Bölümü öğrencilerinin oluşturduğunu ve öğrencilerin Çal için ortaya koyacağı her türlü fikre ve projeyi desteklemeye hazır olduklarını da belirten Akcan, “Kapımız hem onlara açık hem de onların Çal için ortaya koyacakları her türlü proje ve desteğe açık. Farklı görüşler, dışarıdan bakışla ortaya konacak tespitler ve her şeyden önemlisi genç beyinlerin önerileri bizim çok daha önemli” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Çal | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Haziran 2025 Salı | 11 | 30 | Az Bulutlu |
18 Haziran 2025 Çarşamba | 12 | 32 | Açık |
19 Haziran 2025 Perşembe | 14 | 34 | Açık |
20 Haziran 2025 Cuma | 16 | 34 | Az Bulutlu |
21 Haziran 2025 Cumartesi | 15 | 33 | Parçalı Bulutlu |