REKLAMI GEÇ

Şehidin yakınları Çal’a emanet

Şehidin yakınları Çal’a emanet

Mardin’in Nusaybin İlçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Çallı uzman çavuş Muhammet Arıkan, Çal’ın Bayıralan Mahallesi’nde toprağa verildi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Şehidin tüm yakınlarının Çallılara emanet olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 10:00

Bayıralan Mahallesi, terörle mücadelede ikinci şehidini verirken, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, şehit Muhammet Arıkan’ı ebediyete layık olduğu şekilde uğurlayan hemşerilerine teşekkür etti. Akcan, “Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece hainler, emperyalistler ve terör örgütleri asla emellerine ulaşamayacak” dedi.

Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi asla unutmayacaklarını, şehit Muhammet Arıkan’ın yakınlarının da tüm Çallılar’a emanet olduğunu belirten Akcan, bu emanete diğer şehit yakınları gibi sahip çıkacaklarını kaydetti.

Akcan, “En değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatan için feda eden ailelerin her daim yanında olmak boynumuzun borcudur. Muhammet Arıkan’ın son şehidimiz olmasını rabbimden diliyorum. Ancak, vatan için hepimizin şehit olması gerekiyorsa oluruz. Hainlere, terör örgütlerine, bölücülere asla teslim olmayacağız. Muhammet Arıkan gibi kahramanlarımız olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu