REKLAMI GEÇ

Tarlada hasat sonrası kurumaya bırakılan yaklaşık 1 ton kekik çalındı

Tarlada hasat sonrası kurumaya bırakılan yaklaşık 1 ton kekik çalındı

Çal’da Hakan Aslankara’nın kekik tarlasından hasat edilip kurumaya bırakılmış yaklaşık 1 ton kekik çalındı. Aslankara, “Bulunmasına yardım edene hasadın tüm gelirini hediye edeceğim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2020 Pazar, 20:33

Olay, Şapçılar Mahallesi Pınaryanı mevkisinde Hakan Aslankara’ya ait kekik tarlasında meydana geldi. İki gün önce kekikleri biçtirerek tarlada kurumaya bırakan Aslankara, bugün kontrol için tarlasına gittiğinde şok oldu.

Aslankara’nın iddiasına göre, yaklaşık 1 ton kurumaya bırakılan kekik kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran ve destek isteyen Aslankara, “Bu civarda daha kekik biçen olmadı. Bir römork yerinden biçilmiş şekilde kekiğim çalındı. Bir yerde kekiği gören, duyan ve haber eden olursa hasadı kendisine hibe edeceğim” diye yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Temmuz 2025 Cuma 17 36Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 16 35Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 17 38Sıcak
14 Temmuz 2025 Pazartesi 18 39Sıcak
15 Temmuz 2025 Salı 18 38Sıcak