REKLAMI GEÇ

Yaşlı adamı demir sopayla döven saldırganın tutuklanması istendi

Yaşlı adamı demir sopayla döven saldırganın tutuklanması istendi

Çal’da 60 yaşındaki adama pusu kurup dakikalarca demir sopayla döven saldırgan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Yaşlı adamın yakınları, saldırganın serbest bırakılmasına itiraz etti, tutuklanması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2018 Cuma, 14:06

Çal’da istemediği halde 89 yaşındaki babasıyla ilgilenen Bekir S. ile önce tartışan, ardından da aralarında arbede yaşanan 60 yaşındaki Galip Kara, Bekir S.nin oğlu Hakan S.nin saldırısına uğramıştı.

Selcen Mahallesi’nde özel hazırladığı demir sopa ile yaşlı adamı öldüresiye dövdüğü öne sürülen, dehşet anları kameraya da yansıyan Hakan S. olaydan sonra gözaltına alınmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

YAKINLARI İTİRAZ ETTİ
Gözü dönmüş adamın 60 yaşındaki Galip Kara’yı acımasızca dövmesiyle ilgili haberlerin yayınlanması konuyu yeniden gündeme getirdi. Saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösteren yakınları, avukatları aracılığı ile itiraz etti ve tutuklanmasını istedi.

Mağdur yakınlarının avukatı, olayda kullanılan, ancak daha sonra bulunamayan demir sopanın silah olarak kabul edilmesini talep etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu