REKLAMI GEÇ

Yeşil Çal A.Ş. Selcen’de tekstil atölyesi açtı

Yeşil Çal A.Ş. Selcen’de tekstil atölyesi açtı

Çal Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yeşil Çal Anonim Şirketi, Selcen Mahallesi’nde tekstil atölyesi kurdu. Atölyede ilk üretim 10 bin Türk bayrağı ve Çal Belediyesi’nin flamaları oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 14:54

Çal Belediyesi bünyesinde turizm, tekstil, petrol, inşaat, nakliyat, gıda ve tarım ürünleri gibi sektörlerde faaliyet göstermek üzere kurulan Yeşil Çal Anonim Şirketi, üretim ve istihdama yönelik olarak Selcen Mahallesi’nde tekstil atölyesi kurdu.

Sekiz kadın işçinin istihdam edildiği atölyede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilçeye asılan Türk bayrakları ile Çal Belediyesi’nin flamaları oldu. Bu atölyede hazırlanan 10 bin Türk bayrağı ile flamalar, Cumhuriyet Bayramı’nda ilçe merkezi ve mahallelerine asıldı.

Yeşil Çal A.Ş. Genel Müdürü Akif Horoz konfeksiyon atölyesi olarak faaliyet gösteren işletmede şu anda sekiz kadın işçinin istihdam edildiğini, siparişler geldikçe yeni işçi alımları yapılacağını, işçi kıyafeti dikimi konusunda bazı belediyelerle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Konfeksiyon Sorumlusu Birsen Yılmaz ise, 25 yıldır çalıştığı sektöre katkıda bulunmak istediğini belirterek, “Burada işçi kıyafetleri, yöresel kıyafetler, milli bayramlarda öğrencilerin giyebileceği kıyafetler dikiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 7 27Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 7 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 6 25Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 24Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 5 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı