REKLAMI GEÇ

Aydem Çameli’de hizmet kalitesini artırdı

Aydem Çameli’de hizmet kalitesini artırdı

Aydem, müşterilerinin daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak için Çameli hizmet binasını, yeniledi. Aydem, Çameli’de müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet verecek.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2013 Cumartesi, 13:26

Denizli Elektrik Dağıtım Şirketi Aydem, Çameli’deki hizmet binasını yeniledi. Yeni binasının açılışını törenle gerçekleştiren Aydem, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunacak.

Aydem Çameli İşletme Yönetmenliği yeni hizmet binasının açılış törenine,Çameli Kaymakamı Serdar Demirhan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, Aydem Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, Aydem Kurumsal İletişim ve Eğitim Müdürü Elvan Yazıcı, Aydem Çameli İşletme Yönetmeni Cengiz Arslan ve vatandaşlar katıldı.

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, elektrik dağıtımı konusunda yaptıkları başarılı yatırımlarının dışında, hizmet noktalarını müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilediklerini söyledi.

Güzel,“Aydem müşterileri, geniş ve ferah ortamda, kaliteli ve verimli hizmet almaya devam ediyor. Modern hizmet binamızda Müşteri İlişkileri biriminin karşıladığı müşterilerimiz, işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir” dedi.

Modern yeni binasına taşınan Aydem Çameli İşletme Yönetmenliği, Yenimahalle Selvili Cadde No 63 adresinde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı