REKLAMI GEÇ

Çameli AB ile kalkınacak

Çameli AB ile kalkınacak

IPARD Programı kapsamında yürütülen LEADER Projesi, Çameli için umut oldu. 5 yıllık planlamayla hayata geçirilen proje kapsamında ilçeye 1 milyon Euro’luk kaynak sağlanması hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:43

AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD Programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından “LEADER Tedbiri Farkındalık Yaratma ve Yerel Halkı Harekete Geçirme Teknik Destek Projesi” kapsamında, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi’nin organizasyonu ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

“ÇAMELİ BAŞARIYA ULAŞACAK”
Proje hakkında değerlendirmede bulunan AB Yerel Kalkınma Rehberi Koray Kaya, “LEADER Projesi kapsamında belirlenen ilçelerimizden biri olan Çameli’de çalışmalarımıza başladık, Çameli’nin bu çalışmadan başarıyla çıkacağından eminiz” dedi.

Proje hakkında değerlendirme yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2014 seçimlerinin ardından ilçenin kalkınmasına destek sağlayacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, LEADER Projesi’nin de bu çabalara destek olacağını kaydetti.

denizli-cameli-ab-leader-projesi-3

Arslan, “5 yıllık süreçte ilçemizde yaklaşık 1 milyon Euro’luk katkı sağlanabilecek bir potansiyel var” dedi.

Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ise LEADER Projesi için Denizli’de iki ilçenin belirlendiğini belirterek, bunlardan birinin Çameli olduğunu kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı