REKLAMI GEÇ

Çamelili aday adayı, partili başkana meydan okudu

Çamelili aday adayı, partili başkana meydan okudu

Çameli Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olan İlker Turgut, projelerini anlattı, adeta partili belediye başkanına meydan okudu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 10:04

AK Parti’den Çameli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan İlker Turgut, aynı partili Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a adeta meydan okudu.

Ziyaretlerine başlayan ve hayata geçirmeyi istediği  projelerini anlatan İlker Turgut, Çameli’ni göç veren değil, artık göç alan bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Turgut, “İlçemiz sessiz bir o kadar da sakin bir ilçe. Önceliğimiz insanların gönüllerine girmek ve bir daha gönüllerden çıkmamak. Benim bu ilçeye dair hayallerim var. Hayali olmayan insanların hedefleri de olmaz. Köyden kente göçü tersine çevirip, kentten köye göçü yoğun halde başlatmak hedeflerimiz arasında. Bunu da istihdamla sağlayacağız” dedi.

Çameli’ne yapılacak en büyük hizmetlerden birinin doğalgaz çalışmasının olduğunu belirten İlker Turgut, “Bizim ilçemizin diğer ilçelerden hiçbir eksiği yok, aksine fazlası var. Göreve geldiğimizde atacağımız ilk adım doğalgaz için atılacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı