REKLAMI GEÇ

Çameli halkı dağcılığı öğreniyor

Çameli halkı dağcılığı öğreniyor

Çameli Kaymakamlığı’nın GEKA işbirliği ile hayata geçirdiği, Çameli spor, macera ve doğa turizmi altyapı geliştirme projesi kapsamında, kaymakamlık bahçesinde stant açıldı. Dağ kayağı ve kış dağcılığı ekipmanlarının sergilendiği stantta, Çamelililere dağcılık tanıtılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2016 Pazar, 18:42

GEKA’nın Alternatif Turizmi Alt Yapısı Mali Destek Programı desteği ile hayata geçirilen “Çameli Spor, Macera Ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi”nin ilk adımını tanıtım faaliyetleri oluşturuyor.

denizli-cameli-dagcilik-sporu-ic
ÖNCE İLÇE HALKINA TANITILACAK
Hükümet Konağı Bahçesinde Dağcılık ekipmanları getirerek Çameli’de dağcılık kulübünü herkese anlatmak için stant kuruldu.

Dağ kayağı ve dağcılık ekipmanlarının sergilendiği stantta, Dağ Kayağı, Dağ Turizmi ve Bisiklet Rotaları ile Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi ile ilgili bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.
Dağ kayağı hocası ve AkayDağcılık Kulübü başkanı Ahmet Nuri Öztürk’ün görev yaptığı stantta, Çamelilerin ilgisi yoğun oldu. Özellikle minik öğrenciler, dağcılık sporu ile ilgili meraklarını gidermek için Kulüp başkanı Öztürk’ü soru yağmuruna tuttu.

Dağ kayağı ve kış dağcılığı tanıtım standı, 22 Mart’ta kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı