REKLAMI GEÇ

Çameli’de iş güvenliği zamanı

Çameli’de iş güvenliği zamanı

Çameli Belediyesi, personeli için hazırlattığı iş güvenliği uygulamasını hayata geçirdi. Belediyenin risk analizleri yenilendi, personele eğitimler verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 10:05

Yasal olarak iş güvenliği uygulamasını yaptırmak zorunda olan kurumlardan biri olan belediyeler de personel güvenliği için çalışmalarını yürütüyor. Çameli Belediyesi de iş güvenliği ile ilgili risk analizlerini yeniletti ve personeli için eğitimler başlattı.

 “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ve mevzuatın gereği olan ek eğitimlerde Çameli Belediyesi çalışanlarına  iş güvenliği kanununun gerekleri ile ilgili ve iş kazalarını önlemeye yönelik konularda eğitimler verildi. Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimine ek olarak yapılan detaylı eğitimlerde özellikle saha personelinin karşılaşabileceği tehlikeler ve tehlikelerden korunma prensiplerine yönelik sunumlarla belediye personeli kazalara karşı bilgilendirildi.

 

Yorumlar

Salih Özden   -  Bağlantı 26 Ocak 2015, 14:52

Belediyelerde iş güvenliği kültürüne daha çok önem verilmeli. Malum birçok kaza belediye işçilerini buluyor. Katkılarından dolayı Sn Alper Kınık hocama teşekkür ederim

Tarık CÖMERT   -  Bağlantı 14 Kasım 2014, 17:07

Bu çalışmayı gerçekleştiren Sn Alper KINIK (ide Yönetişim İş Güvenliği Uzmanı). Kendisi ve Ekibi Belediyeler ve tüm Mahalli idarelerde İş Güvenliği Alanında başarılı çalışmalar gerçekleştirmektedir. Haberde eğitimi verenden bahsedilmemesi komik olmuş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı