REKLAMI GEÇ

Çameli’de TAKPAS protokolü imzalandı

Çameli’de TAKPAS protokolü imzalandı

Çameli artık tapu kayıtlarına hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Çameli Belediyesi ile Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında TAKPAS Protokolü imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 12:40

Tapu kayıtlarına hızlı ulaşımı ve kayıt paylaşımını sağlayan TAKPAS Protokolü, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Süleyman Özen tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol sayesinde, artık Çameli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, işlemlerini online olarak daha hızlı, masrafsız ve güvenli bir şekilde yapılabilecek.

Bu projemizin Çameli Belediyesi’ne ve Çameli halkına önemli kazanımlar getireceğini belirten Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Süleyman Özen, “Bu proje ile belediyenin Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinden aldığı hizmet ile iş ve işlemlerinde büyük kolaylık sağlanacak” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise iş yeri açma ruhsatı, ilan, reklam, emlak vergileri, kamu mallarının tespiti ile her türlü tapu işleminde, Tapu Müdürlüğü ile sürekli irtibatta olduklarını söyledi. Bu prosedürlerin hem zaman hem de maddi kayıplara yol açtığını anlatan Başkan Arslan, “TAKPAS ile işlemler, internet üzerinden daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilecek. Sistem sayesinde vatandaşlarımız işlemlerini tamamlayabilmek için tapuya gitmelerinin önüne geçilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı