REKLAMI GEÇ

Çameli’nin Yeşilyayla Mahallesi korona nedeniyle karantinaya alındı

Çameli’nin Yeşilyayla Mahallesi korona nedeniyle karantinaya alındı

Çameli’nin Yeşilyayla Mahallesi artan koronavirüs vakaları nedeniyle karantinaya alındı. Mahallenin giriş ve çıkışları jandarma tarafından kapatıldı, 14 gün süreyle izole edildi. Mahalle içindeki kahveler de kapatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2020 Perşembe, 17:31

Denizli’nin koronavirüs tablosu her geçen gün daha da kırmızıya dönüyor. Artan vakalar nedeniyle ilçelerden radikal önlemler de gelmeye başladı.

Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, vakaların yoğunluk gösterdiği Yeşilyayla Mahallesi için karantina kararı aldı.

Karar saat 16.00 itibariyle uygulanmaya başlandı, mahallenin giriş ve çıkışları kapatıldı.

Jandarma ekipleri ilçe girişine “karantina uyarısı” yazılı levha astı, girişleri de kapattı. Mahalleye girişler jandarma nezaretinde konntrollü olarak sağlanacak. Karantina süresi ise 14 gün olarak açıklandı.

İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK
Vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları istenirken, kalabalık gruplar oluşturulması da yasaklandı. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için de Çameli Kaymakamlığı tarafından belirlenecek ekiplerin tarafından 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi.

Mahalle içinde bulunan kahve ve kıraathanelerin kapatılmasına karar verilirken, gelecek kargo ve kuryelerin de mahalle girişinde muhtar ve azalar tarafından teslim alınacağı belirtildi.

Mahallede cenaze defin işlemlerinin de korona önlemleri kapsamında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı