REKLAMI GEÇ

Zolan start verdi

Zolan start verdi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, seçimlere 1 yıldan fazla süre olmasına rağmen ilçelerde büyükşehiri anlatma turlarına başladı. Zolan’ın ilk durağı Çameli’ydi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2013 Pazartesi, 17:06

Denizli’nin Büyükşehir Yasası’yla13 ille beraber büşükşehir olmasının ardından, Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe turlarına Çameli’den başladı. Kent merkezinde sivil toplum örgütleri ve odalarla toplantılar yaparak büyükşehirin getireceklerini anlatan Zolan, ilçe gezilerine başlayarak 2014seçimleri için erken start verdi.

Başkan yardımcıları Mahmud Güngör, Mustafa Gökoğlan ve daire müdürleriyle birlikte Çameli İlçesi’ne çıkarma yapan Ak Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Kaymakam Vekili Uğur Kalkar ve Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar ve ilçe hakkında bilgi aldı.

İlçe esnafını tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Zolan, daha sonra Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binası’nda vatandaşlarla bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çameli vatandaşlara Denizli’nin büyükşehir olmasının avantajlarını anlatan Zolan, , “İlçe belediyeleri hizmet vermeye devam edecek. İlçe belediyeleri rutin işleri yaparken büyükşehir belediyesi de alt yapı, arıtma tesisi, yol ve itfaiye gibi hizmetleri verecek. Köylerde ev yapmak isteyenlere çeşitli ev projeleri sunulacak. O köyün imarına uygun projeler vatandaşa ücretsiz sunulacak. Yapı denetimini ücretsiz olarak belediyemiz karşılayacak. 2004 yılından bu yana Denizli’de yaptığımız hizmetler, gerçekleştirdiğimiz güzellikler, ilçelerimizde, köylerimizde de olacak. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Size eziyet etmek, sıkıntılar yaşatmak için değil hizmet etmek için büyükşehir olduk” diye konuştu.

Toplantıya katılan Çamelili vatandaşların yoğun olarak Denizli-Çameli Karayolu’nun yapımının tamamlanmasını istemesi üzerine Zolan, “Her Ankara’ya gittiğimizde Bakanımızla, Karayolları Genel Müdürümüzle bu konuyu görüşüyoruz. Biliyorsunuz iki defa ihale yapıldı, ancak müteahhitler işini yapmadı. Denizli-Çameli arasındaki yolda maalesef müteahhit kaynaklı sıkıntı var. Ancak Çameli-Fethiye yolunun yapımı sürüyor. Üçüncü kez ihale yapılacak. En kısa sürede bu sorun çözülüp yolun tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Zolan, büyükşehir olunduğunda Çameli de toplu taşımacılık yapmak gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek,, “Herkesin içi rahat olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı