REKLAMI GEÇ

Çameli HEM Binası hizmete açıldı

Çameli HEM Binası hizmete açıldı

Denizli’nin Çameli ilçesindeki Çameli Lisesi Ek İş ve Teknik binası, Denizli İl Özel İdaresi’nce yapılan tadilat ve onarımın ardından Çameli Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2012 Çarşamba, 12:24

Binanın yeniden tadilat ve onarımı ile Çameli Halk Eğitim Merkezi’ne dönüştürülmesi ile ilgili açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, “Elimizden geldiğince, imkanları da zorlayarak talep ve gerekliliklerine göre hizmet vermeye çalışıyoruz. Çameli Halk Eğitim Merkez hizmet binasının onarım ve tadilat işi çok önemliydi. Hizmet binasının çatı bakımı yapıldı, iç kısımları tamamen tadilattan geçirildi, mutfak, elektrik ve ısınma sistemi yenilendi” dedi.

Amaçlarının vatandaşı yormadan gerekli hizmeti ayağına götürmek olduğunu söyleyen Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek, kurs, seminer, toplantı ve benzeri etkinlikler düzenlemek, mesleki, sosyal ve kültürel bilgi ve beceriler kazandırmak ya da mevcut bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla, Çameli Halk Eğitim Merkezi tadilat ve onarımdan geçirildi” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı