REKLAMI GEÇ

Döviz kampanyasına Çameli’den destek

Döviz kampanyasına Çameli’den destek

Çameli’de fotoğrafçılık yapan Nuri Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dövizinizi bozdurup Türk Lirası’na yatırım yapın” çağrısı üzerine 100 dolar bozdurup makbuzunu getirene ücretsiz biyometrik fotoğraf çekimi yapma kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2016 Çarşamba, 12:59

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

Çameli’de 35 yıldır fotoğrafçılık yapan Nuri Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk Lirası ve altına yatırım çağrısı üzerine bir kampanya başlattı. Çameli’nin ilk fotoğrafçısı olan Er, Yeni Mahalle’de bulunan işyerinde, 100 dolar bozdurup makbuzunu getirenlerin kimlik ve ehliyetlerde kullanılan biyometrik fotoğraflarını ücretsiz çekecek.

Kampanya başlatıp sosyal medya hesabından duyurduğunu belirten Er, “15 Temmuz’da nasıl sokaklara döküldüysek, bugün de aynı duyguyla hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak, bizim de bir katkımız olsun diye, böyle bir kampanya başlatma kararı aldım. Kazandığım para yeter diye düşünüp, ülke ekonomisine destek olmak istedim. Henüz 100 dolar bozdurup gelen olmadı. Umarım gelen olur ve bu sürece katkımız olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı