REKLAMI GEÇ

DESKİ görevlisine kötü sürpriz

DESKİ görevlisine kötü sürpriz

Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi, Elmayanı Mevkii’nde su sayaçlarını okuyan DESKİ görevlisi İlhami Gencel, yılan sürprizi ile karşılaştı. Büyük şok yaşayan DESKİ görevlisi, yılanın uzaklaştırılmasının ardından sayacı okuyabildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2018 Salı, 17:31

Olay, Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi, Elmayanı Mevkii’nde bulunan evde meydana geldi. Bölgede su sayaçlarını okuyan İlhami Gencel, bir evde samanlar ile örtülmüş su sayacını açmaya çalışırken eline soğuk bir canlı temas etti.

Büyük şok geçiren ve sayacın yanından hızla uzaklaşan DESKİ görevlisi, ev sahibinin sopa ile samanları temizlemesiyle dokuncuğu cismin zehirli bir yılan olduğunu fark etti.

DESKİ görevlisinin büyük şans eseri yılanın kendisini sokmamasına sevinirken, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı.

Zehirli yılan sopa yardımıyla saatin yanından uzaklaştırıldı, DESKİ görevliszi İlhami Gencel daha sonra sayacı okuyarak evden ayrıldı.

Gencel, geçen yıl da sayaç üzerinde bir akrep ile karşılaştığını belirterek, bu bölgede özellikle sayaçların saman gibi malzemelerle kapatılmamasını istedi.

(Kaynak: Çameli Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı