REKLAMI GEÇ

Devlet yardımlarını satan, ‘muhtaç’ yurttaş köyde şaşkınlık yarattı

Devlet yardımlarını satan, ‘muhtaç’ yurttaş köyde şaşkınlık yarattı

Çameli’nin kırsal Kirazlıyayla Mahallesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından ‘muhtaç’ olduğu gerekçesiyle ev yaptırılan, hayvancılık yapsın diye hibe edilen koyunları kesip yiyen vatandaş, köyde şaşkınlık yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2021 Pazar, 13:24

Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesinde ‘muhtaç’ olduğu gerekçesiyle aldığı yardımları satan bir yurttaşın şaşkınlığı yaşanıyor.

HİBE EDİLEN KOYUNLARI SATTI
Denizli Haber’in Kirazlıyayla’daki kaynaklardan edindiği bilgiye göre, -ismi tarafımızda saklı- bir yurttaş muhtaç olduğu gerekçesiyle Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurdu. Vakıf da Tarım Bakanlığı’nın sağladığı genç çiftçi hibe projesinden yurttaşı yararlandırarak küçükbaş hayvan verildi. Ancak yurttaş kısa sürede 15 koyun ve koçu ya kesip yedi ya da sattı.

6 AY DOLMADAN EVİ DE SATTI
atandaşlar buna şaşırırken, başka bir gelişme daha yaşandı. Evi olmadığı için yine vakıfa başvuran yurttaş için prefabrik ev yapılarak teslim edildi. Ancak yurttaş evi teslim aldıktan 6 ay sonra bir başkasına sattı ve kendisine ait başka bir araziye ev yapmaya başladı.

Muhtarlık ve kaymakamlık devreye girerek satışla ilgili inceleme başlattı ancak evin devrinin gerçekleştiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı