REKLAMI GEÇ

Fen lisesini kazandığını tütün tarlasında öğrendi

Fen lisesini kazandığını tütün tarlasında öğrendi

Çameli Kalınkoz Ortaokulu’ndan mezun olun Aylin Meray, Fen lisesine yerleştiğini tütün tarlasında çalışırken kendisini ziyarete gelen okul müdüründen öğrendi. Başarılı öğrenci, tıp fakültesi okuyup, doktor olmak istediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2020 Pazartesi, 16:20

20 Haziran’da yapılan 8. sınıflar merkezi sınav sonucuna göre yapılan Liselere Yerleştirme Sonuçları www.meb.gov.tr adresinde yayınlandı. Sonuçları kontrol eden Kalınkoz Ortaokulu Müdürü Özgür Aydın ve müdür yardımcısı Mehmet Tunç nitelikli okullara yerleşen üç öğrenciyi arayarak sonuçları öğrenip öğrenmediklerini sordu.

Öğrencilerden Aylin Meray tütün tarlasında ailesine yardım ettiğini ve sonuca henüz öğrenemediğini söyleyince okul idarecileri sonuç belgesi ile öğrencinin yanına giderek Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi’ne yerleştiği haberini tütün tarlasında verdi.

Sonuca çok sevinen öğrenci ve ailesi emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Yaz aylarında ailesine tarım işlerinde yardımcı olmaktan mutlu olduğunu belirten Aylin Meray, hedefini tıp fakültesi okumak olarak belirlediğini söyledi.

Ayrıca okul idarecileri Aydem Fen Lisesi’ne yerleşen Semih Köse ile Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’ne yerleşen Eda Arslan’ı da evlerinde ziyaret ederek kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı