REKLAMI GEÇ

Kayalar arasında yaşam mücadelesi

Kayalar arasında yaşam mücadelesi

Çameli’nin Ayvacık Mahallesi’nde kayaların arasına sıkışan bir köpek tam 10 gün sonra itfaiye tarafından kurtarıldı. Yavru köpeğin başına gelenler, bir kayanın arasına sıkışan maceraperestin hikayesini anlatan 127 saat filmini akıllara getirdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 08:30

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bir hafta içinde ikinci kez köpek kurtardı. Bu kez ki yardım haberi Çameli’den geldi. Çameli Ovacık Mahallesi’nin Taşra mevkisinde kayalıkların arasında bir köpeğin günlerdir sıkıştığı ve çıkarılamadığı ihbarı jandarmaya iletildi.

HALSİZ DÜŞTÜ KURTARILDI
Jandarmanın yönlendirmesiyle Çameli İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler mermer ocakları yakınındaki vadideki kayalıkların arasında tasmalı bir köpek gördü. İlk başlarda yanına kimseyi yaklaştırmayan köpek, açlık ve susuzluğun etkisiyle halsiz düştü ve kurtarıldı.

10 GÜNDÜR ORADAYMIŞ
Müdürlük binasına götürülen köpek beslendi ve belediye ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Köylüler, bölgede 10 günden bu yana köpek sesi duyduklarını, yavrunun 10 gündür aç ve susuz olabileceğini söylediler.

FİLM ÖYKÜSÜ GİBİ
Kayalıklar arasında yaşam mücadelesi veren köpeğin hikayesi akıllara 2010 ABD yapımı 127 saat filmini akıllara getirdi. Filmde kayalıkların arasına düşen bir dağcının 127 saat boyunca kurtulmaya çalışmasının öyküsü anlatılıyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı