REKLAMI GEÇ

Kaymakam’dan komutana başarı belgesi

Kaymakam’dan komutana başarı belgesi

Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özgür Yılmaz’ı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2016 Salı, 10:31

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özgür Yılmaz’ı kabul eden Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, mülki, adli, idari ve diğer görevlerde gösterdiği başarı ve özverili çalışma nedeniyle kutladı.

Kaymakam Albayrak, “Sadece asayiş hizmetlerinin yerine getirilmesinde değil, kaymakamlığımızca yürütülen birçok proje ve faaliyette yer alarak başarılı çalışmalara yardımcı oldunuz. En başta önleyici kolluk kuvvetleri olarak, suç ve suçlularla mücadelede, suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi, görevlerinizde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı Komutanımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördük. İlçemiz Jandarma Komutanlığı olarak emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde, aranan şahısların yakalanmasında, asayiş görevlerine yönelik planlama ve asayiş görevlerin yerine getirilmesinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

Kaymakam Albayrak, açıklamasının ardından İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özgür Yılmaz’a başarı belgesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı