REKLAMI GEÇ

Kuşlara yem bıraktılar

Kuşlara yem bıraktılar

Kışın en çetin geçtiği bölgelerden olan Çameli’de yaban hayatına önemli destek. Çameli Belediyesi ekipleri kar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşlar için ilçenin bir çok noktasına yem bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 15:14

Karın kapladığı Çameli’de insanlar kadar hayvanlar da zor durumda kaldı. Toprağın tamamen karla kaplı olması nedeniyle hayvanların beslenme sıkıntısı yaşamaya başlaması üzerine harekete geçen Çameli Belediyesi ekipleri, daha önce sokak hayvanları için belirli noktalara yiyecek bırakmaya başlamıştı. Bu kez kuşlar için harekete geçen Çameli Belediyesi ekipleri, rahat ulaşabilecekleri bölgelere yem bıraktı.

İlçe genelinde kapanan yolları açmak için yoğun biçimde çalıştıklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hayvanların aşırı soğuk ve kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlandığını söyledi.

Başkan Arslan, “Havaların soğuması ve bastıran kar yağışı ile birlikte, bu hayvanların aç kalmamaları için belirli noktalara düzenli olarak yiyecek bırakıyoruz. Kış mevsimi boyunca da sahipsiz hayvanlar için doğaya yiyecek bırakmaya ve korumaya devam edeceğiz” dedi.

denizli-cameli-belediyesi-kuslari-unutmadi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı