REKLAMI GEÇ

Minikler itfaiyeci oldu

Minikler itfaiyeci oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı öğrencilere yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Çameli’de bir dizi eğitim ve tatbikat gerçekleştiren itfaiye, miniklere yangın ve kazalardan korunma yöntemleriyle, nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2015 Çarşamba, 11:23

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından il genelinde başlatılan eğitim çalışmaları Çameli’de devam etti. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike, Çameli Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda öğrenciler ile bir araya geldi.

denizli-cameli-itfaiye-cocuklar-is-basinda-ic-1

Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda öğrencilere Çocuklar için güvenli yaşam semineri veren Bike, yangın, trafik kazası, kurtarma çalışmaları ve yangına müdahale konularını anlattı. Özellikle küçüklerin maruz kaldığı ev kazalarını detaylı olarak anlatan Bike, miniklere kendilerini tehlikeden nasıl uzak tutabileceğini öğretti.

Öğrenciler, teorik bilgiler aldıkları eğitimin ardından tatbikata alındı. İtfaiyeci kıyafeti giyen minikler, yangına nasıl müdahale edileceğini uygulamalı bir şekilde öğrendi.

denizli-cameli-itfaiye-cocuklar-is-basinda-ic

Eğitim çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuk kaynaklı yangınların sayısı azımsanmayacak kadar çok yaşanıyor. Çocuk kaynaklı yangınların önüne geçmek, minikleri bu tehlikelerden uzak tutmak için verdiğimiz eğitimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı