REKLAMI GEÇ

Toz ve çamurdan kurtulan mahalleli, Büyükşehir ekiplerine imeceyle teşekkür etti

Toz ve çamurdan kurtulan mahalleli, Büyükşehir ekiplerine imeceyle teşekkür etti

Denizli’nin kış koşullarını en sert yaşayan ilçelerinden biri olan Çameli’de hizmet karşılıksız kalmadı. Yazın toz, kışın çamurdan bıkan yöre halkının imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti, Karabayır Mahallesi, Kurualan bölgesinde asfalt çalışması yapıldı. Kurualan sakinleri, kendilerine hizmet getiren ekipleri ağırladı, imeceyle hazırladıkları ikramları sundu, bölgede bayram havası esti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2021 Cuma, 15:05

Çameli’nin Karabayır Mahallesi Kurualan bölgesi sakinleri, yollarının asfaltlanması için Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıkları başvuruya kısa sürede yanıt aldı.

Büyükşehir ekipleri bölgeye yönlendirilirken, yöre halkı da boş durmadı. Hizmet için mahallelerine gelen Büyükşehir ekiplerini karşılayan yöre halkı, imeceyle de eşine az rastlanan bir teşekküre imza attı.

Yöre halkından Mehmet Akdağ, Niyazi Uysal, Zeki Uysal ve Ercan Uysal’ın öncülüğünde toplanan köy halkı, çalışanların yemek başta olmak üzere barınma ve dinlenme ihtiyaçlarını gidermek için seferber oldu.

Çalışmaların başlamasıyla mahallede bayram havası esti. Kuzular kesildi, kazanlar kaynatıldı, ikramlar yapıldı.

Kendilerini adeta evlerinde hisseden Büyükşehir ekipleri kısa sürede asfalt çalışmasını yaptı, Karabayır Mahallesi’ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden mahalle sakinleri, çalışmalarda emeği geçen başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere ekiplere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı