REKLAMI GEÇ

Başkanın ağaç keselim mi anketi

Başkanın ağaç keselim mi anketi

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ten ilginç bir anket çalışması. Öztürk, “hayati tehlike” oluşturduğu gerekçesiyle çam ağaçlarının kesilip kesilmemesine karar vermek için sosyal paylaşım hesabı üzerinden anket çalışması başlattı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2014 Cumartesi, 11:18

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün, ağaç kesimiyle ilgili sosyal paylaşım hesabındanyaptığı duyuru dikkatleri çekti. Yaşlı çam ağaçlarının hayati tehlike oluşturduğunu savunan Özdemir, sözünü ettiği ağaçların fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafların altına da “İlçemiz merkezinde bulunan ve insan sağlığı açısından tehlike arzeden çam ağaçlarının kaldırılarak, yerlerine 1 ağaç yerine 3 ağaç dikilmesi düşünülmektedir. Siz değerli halkımızın görüşleri çok önemlidir. Yorumlarınız doğrultusunda ağaç yenileme işlemi gerçekleştirilecektir” paylaşımında bulundu.

Yaptığı paylaşımın 1 Aralık’a kadar sosyal paylaşım hesabında kalacağını ifade eden Öztürk, “Sözünü ettiğimiz 25-30 ağaç, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu okul, pazaryeri ve cadde üzerinde bulunuyor. Çam ağaçları yaklaşık 60 yıllık. Kökleri de sağlam olmadığı için geçtiğimiz yıl kış aylarında birkaç tanesi devrildi. Yoğun kar yağışı olmadan bunları kaldırıp yerine hem görsel hem de gölgesi yoğun olan ağaçlardan dikmek istiyoruz. Tabi Çardak halkının da görüşü önemli. 1 Aralık’a kadar gelen tepkileri değerlendireceğiz. Vatandaşın isteği doğrultusunda bunları kaldıracağız” dedi.

Bügüne kadar gelen tepkilerin olumlu olduğunu da kaydeden Başkan Öztürk, “Sökülen 1 ağacın yerine 5 ağaç dikilmesini isteyenler var. Biz, 5 değil 10 ağaç dikmeye hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı