REKLAMI GEÇ

Çardak Göz Mesire Alanı ilçenin güzelliğine güzellik katacak

Çardak Göz Mesire Alanı ilçenin güzelliğine güzellik katacak

Çardak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsnü Yılmaz vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak faaliyet gösterecek Göz Mesire Alanı’nı Çardak’ın hizmetine sunacak. Muhteşem doğası, eşsiz manzarası ile Çardak’a yeni bir dinlenme ve rekreasyon alanı kazandıracaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Kazanan Çardak olacak. İlçemizin güzelliğine güzellik katacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2024 Salı, 16:02

Çardak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsnü Yılmaz, Vatandaşların sevdikleriyle dinlenip güzel vakit geçirebileceği Göz Mesire Alanı’nı ilçeye kazandıracaklarını açıkladı.

Başkan Hüsnü Yılmaz, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışma ile ilçe halkının uzun yıllardır istediği bölgede bir düzenleme ile yeni bir dinlenme ve rekreasyon alanı kazandıracaklarını söyledi.

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, “Göz Mesireliği’nde yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun grupları ve rekreasyon alanları yapılacak. Kazanan Çardak olacak. İlçemizin güzelliğine güzellik katacağız” dedi.

GÖZ MESİRELİK ALANI
15.000 m² alana sahip olan ve Çardak’ın gözdesi haline gelecek olan Göz Mesire Alanı’nın içerisinde 11 adet bungalov, 1 adet restoran ve kafeterya, dumanlı ve dumansız piknik alanları, macera parkları, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve yürüyüş yollarından oluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı