REKLAMI GEÇ

Çardak Havaalanı’nda sorun ihale ile çözülüyor

Çardak Havaalanı’nda sorun ihale ile çözülüyor

Çardak Havaalanı’nda bir süredir yaşanan taksi sorununa, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) el attı. DHMİ, sorunun çözümü olarak taksi hizmeti ihalesi yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2019 Perşembe, 11:03

Bir süredir gündemi meşgul eden ve tartışmalara neden olan Çardak Havaalanı’ndaki taksi sorunu, nihayet çözüme kavuşuyor. Sorunun ortadan kalkması için Devlet Hava Meydanları İşletmesi, yıl sonuna kadar geçerli olacak, taksi taşıma ihalesi yapmaya karar verdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından ihale ile ilgili duyuruda, ihalenin 7 Şubat 2019 Perşembe günü Çardak Havaalanı’nda yapılacağı ve katılmak isteyenlerin saat 14:00’e kadar başvurularını yapmaları gerektiği belirtildi.

İhale ile ilgili verilen diğer bir bilgide ise ihaledeki taksi taşımacılığının 15 araç ile sınırlı olduğu, araçların 4 yaşından büyük olmaması gerektiği ve katılmak isteyenlerin 50 bin lira geçici teminat vermesi gerektiğinin altı çizildi.

Yorumlar

Elvan Yeltik   -  Bağlantı 1 Şubat 2019, 07:47

65dk Ucak yolculugu icin 6 saatimiz yollarda geciyor.Ayrica DHMI nin Cardak’ta yarattigi Taksi eziyetide cabasi.Bu yol Karayolu ile 8-8.5 suruyor.Bundan sonra Ucak”OUT” PAMUKKALE TURIZM “IN” Servisleriniz de sizin olsun,tepe tepe kullanin!!!

Mete UYSAL   -  Bağlantı 31 Ocak 2019, 11:56

BAYTUR Firmasının önü açılmış oldu.Tekelcilik zihniyeti bu olsa gerek.BAYTUR, DHMİ el ele.Tüm işletmeleri BAYTUR’a verin kurtulun sayın DHMİ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı