REKLAMI GEÇ

Yerli otomobile Çardak talip

Yerli otomobile Çardak talip

Aralarında Denizlili Ahmet Nazif Zorlu’nun şirketinin de bulunduğu konsorsiyum tarafından hayata geçirilmesi planlanan yerli otomobil projesine Çardak talip oldu. Belediye Başkan Mahmut Öztürk, Çardak OSB’nin yeri otomobil üretimi için uygun olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2017 Pazar, 11:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 60 yıllık rüyanın en somut adımı atılmış ve Külliye’de düzenlenen törenle imzalar atılmıştı.

2021 yılında satışa çıkması beklenen yerli otomobil üretimiyle ilgili Çardak’dan teklif geldi. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, 15 Temmuz kahramanı Çardak’ta bulunan Organize Sanayi Bölge’sinin, yerli otomobil üretimine son derece uygun olduğunu söyledi.

Yatırımın Çardak’ta yapılmasını isteyen Öztürk, “Alternatifli ulaşım yolları (karayolu demir yolu ve hava yolu) ile ülkemizin her köşesine kolayca ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Denizli’mizdeki sanayi sektörünün daha da canlanması, zayıflayan tekstil sektörünün yanında yeni bir üretim sektörünün oluşması, Ege’nin parlayan yıldızı ilimizi her bakımdan daha üst sıralara taşıyabilir. Çardak Organize Sanayi Bölgesi Denizli’mizin siyasi lideri ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin çabalarıyla teşvik kapsamına alınmış ve onun sayesinde 20 yıl sonra can bulmuştur. Sayın Bakanımızın bu konuda da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı