REKLAMI GEÇ

Uçuş korkusu uçağı durdurdu, her yer didik didik arandı

Uçuş korkusu uçağı durdurdu, her yer didik didik arandı

Çardak Havaalanı dün akşam hareketli anlar yaşadı. Saat 19.40’da İstanbul’a gitmek için havalanmaya hazırlanan ve pistte ilerleyen uçakta bulunan bir kadın “Uçuş korkum var, inmek istiyorum” diyerek bağırınca, uçak durdu, yolcu indirildi, uçuş bir saat gecikmeyle yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2017 Çarşamba, 09:16

Edinilen bilgilere göre, saat 19.40’ta Çardak Havaalanı’ndan İstanbul’a gitmek üzere piste doğru ilerleyen uçağın ön sıralarda oturan 25 yaşlarındaki bir kadının “Benim uçuş korkum var inmek istiyorum” diye bağırmaya başlaması, uçakta hareketli anların yaşanmasına yol açtı.

İnmek için ısrar eden kadın hostesler tarafından sakinleştirilip, bir türlü ikna edilemeyince uçak pistten geri dönmek zorunda kaldı.

Yaşanan gerilimin ardından uçak pistten çekildi ve tüm eşyalar olası bir tehdide karşı didik didik arandı.

Herhangi bir sorunun olmadığının anlaşılması üzerine uçuş korkusu olan kadın uçaktan indirildi, Denizli-İstanbul uçağı bir saat gecikmeli olarak havalandı.

Uçakta bulunan ve o anları yaşayan yolculardan Akif Canmaya, yaşananları şöyle anlattı:

“Herkes uçağa bindi, kapı kapandı ve uçak hareketlendi. Bu sırada bayanın biri benim uçuş korkum var deyip inmek istedi. Uçak pistten geri döndü. Durum şüpheli görüldü, bütün çantalar ve her yer arandı. Kırmızı alarm vardı. Uçak 1 saat gecikmeli kalktı. Kadının bomba bırakıp sonra inmek istediği şüpheleri oluştu. Şükür sağ salim İstanbul’a vardık” dedi.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı