REKLAMI GEÇ

2 atı köpeklerine yedirmek için kestirmiş

2 atı köpeklerine yedirmek için kestirmiş

Çivril’de, çalındığı iddia edilen 2 at kesilmiş ve derisi yüzülmüş olarak bulundu. Kesimi yapanlar, “Para karşılığında kestik” derken, kestirdiği iddia edilen kişi ise “Köpeklerime yedirecektim” ifadesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2016 Pazartesi, 09:34

İddiaya göre, Hamam Mahallesi’nde yaşayan Çınar Akgöz, atlarının çalındığını söyleyerek, şikayetçi oldu. Çivril Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, şikayet üzerine çalışma başlatırken, Çınar Akgöz, çalınan atlarının Çivril-Uşak karayolundaki bir soğuk hava deposunun arkasında olduğu haberini aldı. Bu bilgiyi polisle paylaşmasının ardından harekete geçen sayiş ekipleri, verilen adrese gittiğinde kesilmiş ve derisi yüzülmüş 2 at buldu. Bunun üzerine atları kesen A.C (61) ve Ö. K (50), gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen A.C. ve Ö.K., atları çalmadıklarını, A.K.’nın isteği ile para karşılığında kestiklerini söylediler. Bu ifade üzerine emniyete getirilen A.K. ise, atları iddia edildiği gibi çalmadığını, 652 lira karşılığında aldığını ve köpeklerine yedirmek için kestirdiğini iddia etti.

Polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen üç kişi, çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kesilen atlar da Çivril Belediyesi zabıta ekiplerince gömüldü.

KAYNAK: Yeşil Çivril Gazetesi

Yorumlar

CİVRİL   -  Bağlantı 8 Şubat 2016, 13:37

Çivril belediyesi normal görevi olan işleri facede yayınlamaktan başka bir şey yaptığı yok. Roman vatandaş ihbar etmese bu atlar da soframızda yerini alacaktı. Öğrencilere 4 liraya köfte ayran satılıyor. satılan yerler açıklanmıyor. Sağlık Allah’a em

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı