REKLAMI GEÇ

250 köpek de sürücü de kayıp

250 köpek de sürücü de kayıp

Uşak’tan bir evden eve nakliyat firmasına ait bir kamyonla Çivril’e gönderilen ve 50’si yolda ölen köpeklerin 250’si kayıp. Olayın peşine düşen Uşak Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu, “Köpekler de onları taşıyan kamyonun sürücüsü de kayıp” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2015 Perşembe, 11:44

Uşak’tan bir kamyon içerisinde Çivril’e gönderilen köpekler gündemin ön sıralarındaki yerini koruyoİC-1r. Çivril Belediyesi’nden sonra, Uşak Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu da köpekleri kamyonla gönderdiği iddia edilen Uşak Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Köpeklerin Çivril’e gönderildiği haberleri üzerine Uşak Belediyesi’ne ait hayvan barınağına gittiklerini ve buranın boş olduğunu gördüklerini ifade eden Avcu, Çivril’den kamyonun köpeklerle geri gönderildiğinin söylendiğini, ancak ne kamyon ne şoför ne de köpeklerin nerede olduğuyla ilgili bilgi alamadıklarını kaydetti.

Denizli-Çivril ve Uşak-Sivaslı arasındaki ormanlık alanlarda yaptıkları aramaların sonuçsuz kaldığını belirten Avcu, köpekleri geri gönderen Çivril’deki yetkililer ile Uşak Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Avu, “Halen bir haber alınanadı. Bu bir katliamdır, vahşettir. Hesabı sorulacaktır” ifadesini kullandı.

ÇİVRİL’DE BULUNMUŞTU
Çivril’de devriye gezen polis ekibi, Çivril Belediyesi’ne ait köpek barınağının yakınında park halindeki 64 BA 576 plakalı kamyondan şüphelenmiş, yapılan kontrolde 50’si yolda ölen 300 dolayında köpek bulunduğu belirlenmiş, aracın sürücüsü Osman Sunar köpeklerin Çivril Belediyesi’nce gönderildiğini söylemişti.

ANONS-1

Yorumlar

gns   -  Bağlantı 6 Ağustos 2015, 18:43

sokak hayvanları koruma derneğide birşeylerden pay koparmak derdinde.o hayvanlar için şimdiye kadar ne yaptınız ki,bu olay meydana çıkmadan önce bu hayvanlardan haberiniz bile yoktu.dernek adı altında hömüdü gırtlak.sokaklarda kpk sürüsü oluştu hey

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı