REKLAMI GEÇ

Anaokulu’nda zehirlenme ile ilgili soruşturma başlatıldı

Anaokulu’nda zehirlenme ile ilgili soruşturma başlatıldı

Valilik, Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu’nda yemekten zehirlenen 80 öğrenci ile 40 öğretmen ve öğrenci velisi hakkında Valilik’ten açıklama geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2018 Cuma, 12:43

Çivril’de bulunan Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK) Anaokulu’nda verilen öğle yemeğinden yiyen 80 öğrenci ve 40 öğretmen ile öğrenci velisi rahatızlanmış, kaldırıldıkları hastanede yemekten zehirlendikleri belirlenmişti.

İlçede büyük panik yaratan olaya ilişkin Denizli Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Açıklamada, Anaokulunda bulunan 80 öğrenci ve 40 öğrenci yakını veli ve öğretmenler tarafından tüketilen tavuklu pilavdan dolayı basit gıda zehirlenmesi meydana geldiği belirtilerek, “Bu basit gıda zehirlenmesinde bulantı kusma şikâyeti ile Çivril Devlet Hastanesi’ne 51’i çocuk, 15’i yetişkin hasta olmak üzere toplam 66 hasta başvurmuştur. Bu hastalardan 64’ü gece taburcu edilmiş, Çivril Devlet Hastanesi’nde yatışı devam etmekte olan bir hasta ile dün akşam Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiş olan bir hasta da bu sabah taburcu edilmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşma başlatılmıştır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı