REKLAMI GEÇ

Bayrak Tepe seneye güzel olacak

Bayrak Tepe seneye güzel olacak

Çivril’de eski dönem belediye başkanı Hakkı Aslan’ın yaptırdığı, 30 Mart’tan sonra Büyükşehir’e devredilen Bayrak Tepe Mesireliği yine gündeme geldi. Bakımsız kaldığı iddialarına Büyükşehir yanıt verdi: “Seneye daha güzel olacak”

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 09:59

Çivril’de CHP’li eski belediye başkanı Hakkı Aslan tarafından yapıldığı için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi tarafından kasıtlı olarak bakımının yapılmadığıyla gündeme gelen Çivril’deki Bayrak Tepe mesireliği yine gündeme geldi. Çivril’in CHP’li Büyükşehir Meclisi üyesi Türkan Keyik, bir yaz boyunca Bayrak Tepe’nin bakımsız kaldığını amacına uygun kullanılamadığını söyledi.

Büyükşehir’in park ve bahçeler dairesinin bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan Bayrak Tepe’nin devralınmasından sonra mevsimin yaz olması nedeniyle hiçbir düzenlemenin yapılamadığını söyledi. Gökoğlan, “Oradaki ayrık otları çok büyümüş, çimleri sulasak da netice alamadık. Buranın çimlerinin yenilenmesi ve genel bakımının yapılması gerekiyor. Yaz ayları bunun için uygun olmadığından bekledik, kış mevsiminde düzenlemesini yapıp, önümüzdeki yaza hazır hale getireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı