REKLAMI GEÇ

Belediye başkanı doktor olunca

Belediye başkanı doktor olunca

Çivril Devlet Hastanesi’nin başhekimliğini yaparken istifa eden ve AK Parti’den aday olarak belediye başkanı seçilen Dr. Gürcan Güven, 30 Mart’tan bu yana sürdürdüğü başkanlığın yanı sıra vatandaşlara doktor olarak da hizmet vermeyi sürdürüyor. Ziyaretlerde doktor başkanı karşılarında gören Çivrilliler hem ilçeyle ilgili sorunlarda, hem de yaşadıkları sağlık problemlerinde yardım istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2016 Cumartesi, 13:35

Belediye Başkanı Gürcan Güven, 30 Mart seçimleri öncesinde uzun süre görev yaptığı Çivril Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa etmiş, AK Parti adayı olarak girdiği seçimlerden başkan olarak çıkmayı başarmıştı.

Güven, belediye başkanı olsa da doktorluğu da devam ettirdi. Yatırımları incelemek, sorunları dinlemek için vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmalarda, kendisine başkanlık görevinin yanı sıra doktor olması nedeniyle de talepler gelmeye devam ediyor.

Kıralan Mahallesi’nde yatırımları inceleyen Belediye Başkanı Gürcan Güven, bacaklarındaki ağrıdan şikayet eden Döne Öztürk’ün yardım çağrısına da karşılıksız bırakmadı. Yaşlı kadını muayene eden Dr. Başkan Güven, tedavi sürecine ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Kullanması gereken ilaçları anlatan Başkan Güven’in bu davranışı başta Döne Öztürk olmak üzere vatandaşları mutlu etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı