REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediye Meclisi Çivril’de toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi Çivril’de toplandı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs toplantılarının ilk birleşimini Çivril’de gerçekleştirdi. Gündemlerinde olan 121 projeyi anlatan, Çivril’e yapılacak yatırımlara ilişkin bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çivril için daha yolun başındayız. Ancak, 2019’da Çivril’i kimse tanıyamayacak” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2016 Cumartesi, 10:24

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Sarayköy’de başlattığı ilçe toplantılarının ikinci durağı Çivril oldu. Meclis üyeleriyle birlikte Işıklı Gölü’nde sandal turu yapan Zolan, toplantı öncesi bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-civrilde-1

ÇİVRİL BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler Çivril Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Gürcan Güven ile sohbet eden Zolan, Çivril Belediyesi’nin yeni hizmet binası için söz verdi, çalışmaların devam ettiğini ve inşaatın en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-civrilde-2

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezini gezen Başkan Zolan ve beraberindekiler, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, taleplerini dinledi, çözüm önerilerini sundu.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-civrilde-4

ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN MECLİS ÜYELERİNE JEST
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri, renkli geçen Çivril organizasyonunun son bölümünde meclis toplantısı için hazırlanan salona geçti. Burada tüm meclis üyelerini bir de sürpriz bekliyordu. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, meclis üyelerine içinde elma, tarhana, bulgur, yufka gibi Çivril’e has ürünlerin yer aldığı sandık hazırlattı.

denizli-buyuksehir-belediye-meclisi-civrilde-3

AÇILIŞ KONUŞMASINI EV SAHİBİ YAPTI
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantılarının ilk birleşiminin açılış konuşmasını ev sahibi olması nedeniyle Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven yaptı. Toplantıların ilçelere taşınmasının güzel bir uygulama olduğunu belirten Başkan Güven, ilçelerin güzelliklerinin yerinde görülmesi ve yakından tanınmasına olanak sağladığını söyledi. Başkan Güven, “Meclis üyelerini Çivril’de ağırlamaktan ve ilçemizi tanıtmaktan dolayı mutluyum” dedi.

“ÇİVRİL’İ KİMSE TANIYAMAYACAK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşmasından önce, 121 projenin tanıtıldığı kısa film izletildi. Çivril’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Zolan, ilgili müdürlere proje hazırlanırken Işıklı Gölü, Akdağ Milli Parkı ve Gümüşsu Şelalesi’nin bir bütün olarak ele alınması talimatını verdi.

Çivril için daha yolun başında olduklarını anlatan Başkan Zolan, “Çivril için çok güzel hayallerimiz var. Onları gerçekleştireceğiz. 2019’da kimse Çivril’i tanıyamayacak. Yatırımları hızlandırıyoruz, Çivril için özel çalışmalar yapılacak” dedi.

MECLİS, 60 GÜNDEM MADDESİYLE TOPLANDI
Açılış konuşmalarının ardından Mayıs dönemi toplantılarının ilk birleşimine geçildi. 60 gündem maddesini ele alan meclis üyeleri, teklifleri detaylı inceleme için ilgili komisyonlara sevk etti. Mayıs dönemi toplantılarının ikinci birleşimi pazartesi günü Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı