REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Çivril’de altyapı çalışması

Büyükşehir’den Çivril’de altyapı çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye hattı çalışması başlattı. Çalışma 15 günde tamamlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 18:11

Denizli Bulvarı’ndan Çiğdem Kamer Öğrenci Yurdu’nun olduğu alana kadar kanalizasyon şebekesi ile yağmur suyunun tahliyesini sağlayacak hat yapılacak. 1.200 metrelik alandaki çalışmanın asfaltlamayla birlikte 15 gün içinde bitirileceği açıklandı.

Kanalizasyon hattı çalışmasının 10 gün içinde tamamlanacağı ve ardında yolun gidiş ve geliş bölümlerinin sıcak asfalt ile kaplanacağı belirtildi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, önce altyapı, ardından üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirterek, Bizim hedefimiz sağlam bir altyapı ve ardından Çivril’e yakışır bir üst yapı oluşturmak. Çivril’in her noktasında önce altyapıyı tamamlamak istiyoruz. Bugün Kızılcasöğüt mahallemizin kanalizasyon bağlantısını yapıyoruz. 10 gün sürecek kazı ve hat döşeme işinden sonra caddeyi sıcak asfalt ile kaplayacağız. Sonrasında ise kaldırım ve üst yapıyla çalışmalarımız şekillenecek. Buradaki çalışmaların tamamlanmasından sonra da ilçe merkezindeki bağlantıları tamamlayıp yol ve kaldırım yapımına başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı