REKLAMI GEÇ

Çekirdek dolandırıcıları yakalandı

Çekirdek dolandırıcıları yakalandı

Çivril’de tüccar gibi davranarak çiftçinin elindeki ay çekirdeklerini alarak dolandırdıkları ileri sürülen 4 kişilik çete polisin operasyonuyla yakalandı. 10 çiftçiyi dolandırdıkları ile sürülen zanlılar gözaltına alındı, toplanan 10 ton çekirdeğe el kondu. Tutuklanan zanlılardan birinin cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 15:21

Son dönemlerde artan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi de Çivril’de eklendi. Biri Çivrilli 4 kişi ilçede bulunan çiftçilerle bağlantıya geçti ve ellerindeki ay çekirdeklerini satın aldı. Çekirdekleri teslim ettikten sonra parayı almak için ilçe merkezine gelen sözde tüccarlar, bir şekilde çiftçileri atlatarak ortadan kayboldu.

Mağdur çiftçilerin ihbarı ile harekete geçen Çivril polisi, zanlıları son işlerinde suçüstü yakaladı. Denizli’den gittikleri belirlenen zanlılar M.D (30),B.T (30),A.S (37) Çivril’de ikamet eden O.K (30) polis tarafından gözaltına alındı, çiftçilerden topladıkları 10 ton çekirdek ile yükledikleri kamyona el kondu.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ
Zanlıların daha önce de dolandırıcılık suçlarından sabıkalı oldukları öne sürülürken, B.T.nin Dalaman Cezaevi’nden izinli olarak çıktığı öğrenildi. Zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı