REKLAMI GEÇ

CHP’nin adaylığını geri çektiği Kemal Aslan bağımsız aday oldu

CHP’nin adaylığını geri çektiği Kemal Aslan bağımsız aday oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çivril’de büyük krizler yaşadığı adaylık süreci ayrılık getirdi. Aday gösterildikten 40 gün sonra adaylıktan alınan Kemal Aslan bağımsız aday olarak seçim kuruluna başvurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2024 Çarşamba, 13:42

CHP 6 Ocak’ta adayını Kemal Aslan olarak açıkladı. Fakat yaklaşık bir ay sonra meclis üyelerinin üzerine yürüdüğü gerekçesiyle adaylıktan geri çekilmesini istedi. Fakat Aslan çekilmeyince CHP 40 gün sonra yeni bir aday açıkladı ve Aslan’ın ismini İlçe Seçim Kurulu’na vermedi.

40 gün boyunca seçim koordinasyon merkezi kurup çalışmalar yapan Kemal Aslan, bu hamle üzerine bağımsız belediye başkanı adayı oldu. İlçe Seçim Kurulu’na başvuran Aslan, seçim koordinasyon merkezindeki parti bayraklarını söktü.

Aslan, “Tam yol ileri… Uzun bir yürüyüşe çıkıyoruz tüm dostlara selam olsun Çivril için el ele hizmet için yola çıkıyoruz” açıklaması yaptı.

Yorumlar

Mehmet Ali Aydeskin   -  Bağlantı 22 Şubat 2024, 14:04

CHP ne gönül vermiş, yıllarca Parti’nin organlarinda görev almış olan Kemal Aslanin hiç bir gerekçe gösterilmeksizin adaylıktan cekilmesi, beceriksizlik, art niyet ve vicdansızliktir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı