REKLAMI GEÇ

Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali başlıyor

Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali başlıyor

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 29 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali hakkında basın toplantısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2019 Salı, 14:57

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 29 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali hakkında basın toplantısı düzenledi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “İlçemizi tanıtmak için  başta turizm master planı olmak üzere birçok etkinlik yapıyoruz. Bu etkinliklerimizden biri de festivalimiz. Festivalimize sizlerin aracılığıyla tüm yurdumun insanlarını davet ediyorum” dedi.

29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 17:00’da başlayacak olan festivalin TRR Müzik kanalında ‘Alaturka Akşamlar’ programında canlı olarak yayınlanacağını da söyleyen Başkan Vural, festivalin ikinci gün akşamında Ahmet Algün ve Bilal Sonses’in sahne alacağını belirterek, en iyi elma-şeftali yetiştirme, elmalı pasta, elma güzeli, en yavaş bisiklete binme, çekirdek yeme yarışmaları, halk oyunları gösterilerinin de yapılacağını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı