REKLAMI GEÇ

Çivril Kent Konseyinde seçim zamanı

Çivril Kent Konseyinde seçim zamanı

Denizli Çivril İlçesi Kent Konseyi üyeleri, seçime hazırlanıyor. 2009 yılında kurulan Çivril Kent Konseyi, Perşembe günü yeni dönem için genel kurul yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2014 Pazar, 16:59

Çivril Kent Konseyi başkan ve yürütme kurulunu seçip çalışma grupları ve meclislerin belirleneceği Çivril Kent Konseyi 12. Olağan genel kurulunu Perşembe günü saat 15.00’te İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılacak.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “2009 yılından bu yana 12. kez genel kurulunu yapacak olan Çivril Kent Konseyimiz, Denizli’den sonra en aktif Kent Konseyi oluşumunu gerçekleştirmişti. Seçimlerden sonra tarafından çağrısı yapılan ve iki yıllık yönetimin belirleneceği genel kurul toplantısından sonra Çivril için yeni bir sayfa açılacak. Oluşturulacak çalışma gruplarında daha aktif bir Kent Konseyi olmak için çalışacak” dedi.

Başkanı Güven, “ Önümüzdeki iki yılda Çivril’e yeni bir vizyon kazandıracak olan Çivril Kent Konseyi yeni yönetimiyle başarılı çalışmalara imza atacaktır, oluşturacağımız meclislerle de çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve engellilerimizin yönetime ve faaliyetlerimize aktif katılımlarını sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı