REKLAMI GEÇ

Çivril semalarındaki ışıklı cisim heyecan yarattı

Çivril semalarındaki ışıklı cisim heyecan yarattı

Çivril’de dün gece saatlerinde görülen ışıklı cisim heyecan yarattı. İlçe semalarında görülen, ardından Karabedirler’e doğru ilerleyerek kaybolan ışıklı cisim ilk başta drone sanıldı ama görgü tanıkları “Drone değildi” diyor…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2020 Pazar, 12:20

Çivril semalarındaki bilinmeyen ışıklı cisim ilçede heyecan yarattı. Yeşil Çivril Gazetesi’nde yer alan habere göre; Çivril Saray mahallesinde yaşayan vatandaşlar akşam saatlerinde gökyüzünde hareket eden ışıklı ve parlayan bir cisim gördü. Cismin hareket ettiğini ve sürekli mahalle üzerinde dolaştığını iddia eden mahalle sakinleri durumu 112 ve Polis merkezine bildirdi.

Cismi gördüğünü iddia eden vatandaşlar telefonları ile çektikleri görüntüler eşliğinde verdikleri bilgide cismin renkli ışıklar yaydığını özellikle İsmail Özcan ilkokulu üstünde ve ilçe merkezi arasında sürekli gidip geldiğini iddia ettiler.

Paylaşımlarda, ışıklı cismin drone olduğu yönündeki yorumlara ise görgü tanıkları; “Çok daha büyük ve hızlıydı, üstelik sesi de çıkmıyordu” diye karşılık verdi.

Yorumlar

Metin   -  Bağlantı 18 Ağustos 2020, 03:37

Aynı cismi şuanda görüyorum yildizdan bile büyük kameraya çektim yaklaştıkça etrafında kalkan oluşuyor sanki

Okan   -  Bağlantı 13 Nisan 2020, 18:09

Aynı ışıklı cisimleri bende gördüm. Pazarı p.tesiye bağlayan gece saat 3:30 sıralarıydı. Hatta video da çektim. Bana ulaşırsanız size atabilirim.

Sıfır   -  Bağlantı 12 Nisan 2020, 12:58

2019 şubat yada mart aylarında bu cismi bildirdik ama sizi sallayan olmamıştı. Hala daha dolaşıyosa sıkıntı.

zafer   -  Bağlantı 12 Nisan 2020, 12:27

fotoğraf falan koymamışınız !

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı